21 Ağustos 2009 Cuma

Hall of Shame Ep8

Futbola sırf dayısı Antonio Rattin'in hatırı için değil de gönülden sevdiği için bulaşan Fernanado Redondo bu bölümün yeni konuğu. Çok değil, daha 3-5 yıl öncesine kadar konuşulan kariyeri onu bugün unutturmuştur. Çünkü o da Hall of Shame kulübü üyesidir.

Sir Alex Ferguson'un yenildikleri Madrid maçından sonra "O oyuncunun ayağında mıknatıs mı vardı?" diye sorması bize "Eyvah, yine o esmer çocuk!" sendromunu hatırlatıyor olabilir. Ama o maçtaki şu hareket 'i bile onu konuşmak için yeter, artar da. Nitekim Madrid'de başarılı olduğu yılların ardından bundan sonra sadece Boca'da oynarım dediği halde Milan'a tam 13 milyon Pound'a transfer olmuştu. Ve bir antreman sabahı yeni hocasına kendini göstermek için fazla yüklendiğinde tendonunda olan sorunu farketmemişti belki de. Çıktığı ilk maçın 3. dakikasında sakatlandığında 3 ay sonra sahalara dönecek dediler, o 3 ay bir türlü gelmedi.Nitekim Redondo Milan ile 5 sene boyunca sadece 13 maça çıktı.

Redondo, 2.75 milyon pound, ev ve arabayı Milan’a geri vermek istedi, ancak kulüp bu teklifi geri çevirdi. Şu sıralar Buenos Aires'de motosiklet satılan bir dükkanı var.

0 yorum: