6 Aralık 2009 Pazar

Bad and Ugly Ep12

Bazen bir iş, oluşu uzun uzadıya aksedip anlatılmaya çalışılan konunun dışına çıkabiliriz; bu Vinnie Jones de olsa.

Varolsun, kendisi dünya üzerinde Gazza'nın erkeklik oranı ile birlikte anılsa da, futbolu samimi bulmadığını belirterek olağanca hızlı bir biçimde film endüstrisine yatay bir geçiş yapınca, rakip forvet oyuncuları Mr.Bossballer'ın gazabından ve gıyabından sevk olmuştu.

Kara kaplı istatistik kitaplarından hiç hazzetmem, lakin Vinnie Jones'ın kariyeri boyunca hiçbir kulübe bonservisi elinde, telli duvaklı gitmediğini belirtmek lazım. Hep bir arızanın, ark'ın merkezinden çıkmış bu canavar, ya hayat kadınını kafan çok büyük dediğinde ölesiye dövdüğü için kovulmuş ya da Gazza ile cinsel hayatınız nasıl sorusunu sormakla hayatının hatasını yapan çakırkeyif İngiliz futbolseverlerini kovalamakla meşgul olduğu için kulüplerden kovulduğuna dair dilekçeler eline ulaşmamıştır.

Bizimkisi gayet tabi mübalağa, düşene bir tepik de kendince nasiplenme metodu.

Vinnie Jones belki de futbolu bırakırken ana sebep olarak haşarı yahut uyumsuz olma içgüdüsünü gütmedi. O dayısı gibi küçük bir sahil kentinde sinema salonu sahibi olmak istiyordu. Ölçüyü kaçırdı, artık o bir sinema yıldızı.

4 yorum:

ti esti to dedi ki...

aşırı karizmatik bir adam bu. snatch filminde tam bir efsane rolü vardır.

S.B dedi ki...

Haklısın ti es to. Ben Snatch'deki halini görünce o karakterin Vinnie Jones olduğuna dair arkadaşla iddiaya girip kaybetmişliğim var. Chelsea yıllarındaki halini görsen bana hak verirdin ama.

ti esti to dedi ki...

valla chelsea yıllarını bilmiyorum ama adamın acayip bir hali var. yolda görsem yol değiştiririm.

Jordi Metal dedi ki...

Bu arada Vinnie Jones'un evinin duvarında Gazza'nın erkeklik oranını tuttuğu resmin büyük bir hali asılıdır.