27 Eylül 2009 Pazar

Geri Dönüş

Jean-Pierre Papin nam-ı diğer Joueur de Siecle(Asrın futbolcusu) futbola dönüş kararı aldığında 46 yaşındaydı. Kararının tamamen duygusal(!) olmadığını, doğduğu yerin amatör takımında oynadığı ve para almamasıyla açıklayabiliriz sanırım. Fizyolojik olarak 17-36 yaş arası kas gelişiminin ideal olduğu bilindiğine göre Papin'in bu kararının inzivaya çekilmesi olarak görülebilir nitekim; kendi kullandığı kornere kafa atacak gücü de yoktur elbette.

Stereotype Ball bloğu da televizyon tabiri ile yeni yayın dönemi ile geri dönüşünü salı günü yapıyor. Tatil sürecinde çok güzel mailler aldığımı belirtmeliyim. Salı gününden itibaren yazılar blogda olacak.

Yaşlı Kurt mahlaslı abimiz 1984 yılındaki tribün sabahlamalarını ve kapalıyı kapma savaşları ile ilgili çok güzel bir yazı yolladı. Nitekim Joe Jonese Ateşdağlı'nın Zalad adında yine aynı üsluptaki yazılarından birini ve Bursa'da başından geçen bir hikayesi bu blogta olacak. Enes Özbey'e siparişleri bugünden itibaren vereceğiz :) Kısacası salı gününden itibaren buradayız. Aynı zamanda bloğa yurtiçinden br kişi daha katılacak.

Jean Pierre Papin diyorduk; şu anda Marsilya'da Lens'in altyapı okul müdürü. Aynı zamanda aynı şehirde Adidas mağazasının da sahibi. Lens ve Adidas.. Şimdilik düşünmesi bile kötü; Salı günü görüşmek üzere.

0 yorum: